Nasze Menu
Poniedziałek-Niedziela 12:00-22:30
74 866 94 66

Produkty spożywcze używane przy produkcji posiłków powodujące alergie lub reakcje nietolerancji:

  1. Zboża zawierające gluten (przenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz), a także produkty pochodne
  2. Ryby i produkty pochodne
  3. Orzeszki ziemne (archaidowe) i produkty pochodne
  4. Mleko i produkty pochodne
  5. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje)
  6. Seler i produkty pochodne
  7. Gorczyca i produkty pochodne
  8. Pestki dyni i słonecznika
  9. Czosnek, cebula
  10. Warzywa strączkowe oraz kukurydza
  11. Pomidory oraz ich przetwory
  12. Produkty konserwowe (oliwki, papryka peperoni, jalapeno, szparagi, kapary)
  13. Lody mlekopochodne oraz sorbety owocowe
  14. Banany, jabłka oraz owocowe cytrusowe
  15. Napoje alkoholowe zawierające chmiel, zboża, drożdże i glukozę, typu piwo-wino
  16. Drożdże piekarnicze

Informacja ważna dla klientów nasze restauracji z problemami nietolerancji na alergeny !

*Alergeny występujące z listy

Menu